Loiza Lamers weer thuis na herseninfarct

Heftig.

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat model Loiza Lamers, bekend van Hollands Next Top Model 2015, getroffen was door een herseninfarct. Het 22-jarige model is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en herstellende. Dat laat haar management weten.

Rust

"Loiza is weer thuis. Het gaat vrij goed. Ze heeft er waarschijnlijk niets aan over gehouden. Het blijkt dat Loiza een herseninfarct heeft gehad. Ze rust nu thuis uit. Aan een kant van haar gezicht voelt ze niets. Een soort van verlamd. Het is de vraag of dat blijvend is. Loiza maakt zich zorgen over haar gezicht, maar ze is blij dat ze kan praten en lopen."

Bloedpropje

Het management liet eerder weten dat Loiza gisteren in elkaar is gezakt, maar nog wel zelf de ambulance wist te bellen. Eenmaal in het ziekenhuis werd duidelijk dat ze een bloedpropje in haar hersenen had zitten. "Ze is erg geschrokken en nu heel moe", aldus haar management. "Ze hebben Loiza naar huis gestuurd, maar houden haar nog drie weken goed in de gaten. Loiza bedankt iedereen voor het meeleven"

Lees ook: Loiza Lamers: 'Ik laat mezelf niet vastleggen omdat ik dankbaar móet zijn

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws