De 5 beauty essentials voor jouw winter beauty routine

Een droge huid wil niemand, toch?

Lees ook

Nu het weer kouder wordt buiten is het belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen. Door de koude wind, de verwarming, maar ook door het chloorwater en de airco tijdens de zomermaanden, heeft je huid veel te verduren. Een droge huid wil niemand en daarom is tijd om even stil te staan bij goede skincare.

Advies

Wat weinig mensen weten is dat de huid het grootste orgaan is dat we hebben. Zuinig zijn op je huid is dus het advies, zeker tijdens cold winter days. Een product met vitamine E zorgt vaak voor de extra verzorging die je huid nodig heeft en ook hyaluronzuur is aan te raden. Dat laatste laat een zacht laagje achter op de huid en zorgt ervoor dat de natuurlijke vochtlevels zich gedurende 48 uur kunnen verbeteren.

Essentials

Lees en leer, want dit zijn de essentials die niet in jouw kastje mogen ontbreken:

Een heerlijke verzorgende bodybutter om je hele lichaam na het douchen of een warm bad mee in te smeren. Zo blijft je huidje heerlijk zacht en soepel.

Om de dag goed te begin en af te sluiten is het van belang om altijd een crème op te smeren. Deze zijn er voor ieder huidtype. Kijk dus even goed welke crème het beste bij jou past of laat je adviseren.

Tast in dit schattige honingpotje met gladmakende, hydraterende lippenbalsem. De zoet geurende balsem verzorgt je lippen en biedt een subtiele gouden glans.

Een masker is niet iets wat tot je daily routine behoort. Je kunt zelf het beste aanvoelen hoe vaak je huid hier wel om vraagt. Huidexperts raden aan om dit ongeveer eens per week te doen.

Naast de huid heeft ook je haar heel wat te verduren. Gebruik daarom één keer per week een voedend masker. Dit zorgt voor een natuurlijk shine zonder dat het zwaarder wordt.

Met deze routine kom je de gure, koude winter ongetwijfeld stralend uit. Leuke cadeautip: bestel bijvoorbeeld een lekkere bodybutter, parfum of handcrème en krijg 40% korting. Deze korting geldt op bijna het gehele assortiment. Bovenstaande producten shop je hieronder!

Laatste nieuws

Zie ook