Is Geordie Shore’s Chantelle te ver gegaan met plastische chirurgie?

Onherkenbaar!

Lees ook

Oud-Geordie Chantelle Connelly, die in oktober nog bekend maakte weer terug te keren in het programma, is haast niet meer te herkennen. Ze zou, volgens het internet, veel te ver zijn gegaan met haar cosmetische ingrepen.

Terugkeer

Terwijl menig fan nog steeds hoopt dat Charlotte Crosby haar return maakt in het Geordie Shore-huis, is het wel zeker dat Chantelle Connelly in ieder geval terug zal keren. De 27-jarige vroeg eerder al via social media of haar volgers het leuk zouden vinden als ze terug zou komen, maar nu heeft ze haar return ook daadwerkelijk bevestigd.

Uithaal

Vorig jaar werd duidelijk dat Chantelle nog een aantal keer publiekelijk uithaalde naar de cast en vooral Chloe moest het ontgelden. De anderen waren alles behalve blij met Chantelle's gedrag en hebben haar geweigerd bij de opnames. Haar terugkeer zal dus nog weleens voor de nodige drama kunnen zorgen.

Plastisch chirurg

Sinds haar exit zou ze wel een aantal bezoekjes aan de plastisch chirurg hebben gebracht. De reacties over haar nieuwe look zijn verdeeld. De een vindt het véél te ver gaan, de ander noemt haar 'stunning'. Kijk mee naar de before– & after foto's van de brunette.

Lees ook: Chantelle Connelly verbannen uit Geordie Shore

2016:

Nu:

Bron: MTV Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook