Deze app zorgt dat je nooit meer iemand dronken zal bellen

Vanaf nu nooit meer awkward gesprekken als je te diep in het glaasje hebt gekeken!

Lees ook

Wakker worden na een heftig avondje stappen en ontdekken dat je in een dronken bui contact hebt gezocht met je ex, je crush, je moeder of ga zo maar door… We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Gelukkig is er nu eindelijk een oplossing!

Drunk mode

De app 'Drunk mode' is jouw redder in nood en voorkomt awkward situaties. Met de applicatie selecteer je voor een avondje stappen contactpersonen in je telefoon die je absoluut niet wilt bellen/appen in een dronken bui. Vervolgens schakel je de zogenoemde 'drunk mode' in voor een tijdbestek naar keuze. Als je dan toch de neiging krijgt om contact te zoeken, moet je eerst een lastig rekensommetje oplossen om te bewijzen dat ze niet te diep in het glaasje hebt gekeken.

Er is meer!

Maar dat is niet alles! Met de app kun je ook nagaan waar je allemaal bent geweest als je last hebt van een black-out. Tot slot kun je ook je 'drinking buddies' toevoegen aan de app en op een kaart zien waar zij zijn. Handig als je je vriendinnen uit het oog verloren bent in de club! Toch?

Lees ook: Dronken jongen mailt leraar en krijgt geniaal antwoord

Een bericht gedeeld door Apps (@apps) op

Bron: Daily Mail, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook