Zo zien de kinderen van Steve Irwin er nu uit

Vooral zoon Robert lijkt in zijn vaders voetsporen te treden!

Het is inmiddels alweer meer dan tien jaar geleden dat de Australische Steve Irwin overleed nadat hij geraakt werd door een pijlstaartrog. De Crocodile Hunter had zijn eigen programma en het lijkt erop dat vooral zoon Robert in zijn voetsporen treedt. Zo zien Steve's kinderen er nu uit.

Like daddy

Steve Irwin stond voornamelijk bekend om zijn enthousiasme manier van presenteren. Jaren later blijkt dat zijn 13-jarige zoon niet heel veel anders is. Robert weet niet alleen – net als zijn vader – bijna alles over dieren, hij praat er ook nog eens vol enthousiasme over. Afgelopen donderdag was hij te gast bij 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon', waar hij zijn favoriete dieren ook even meenam. Kijk mee.

Andere weg ingeslagen

Steve's 19-jarige dochter Bindi lijkt naast haar grote liefde voor dieren ook heel andere interesses te hebben. Naast het feit dat ze wel opgroeide in de Australia Zoo en net als haar vader ook presenteerde en zelfs haar eigen show Bindi: The Jungle Girl in 2007 kreeg, acteert ze nu ook en deed ze mee aan Dancing With The Stars.

Lees ook: De transformatie van Bindi Irwin

Bron: YouYube, Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws