Vrouw bestelde high waisted broek en ontving dit

Oh my...

Lees ook

Online shoppen lijkt ideaal; je plaatst je bestelling – vanaf je bank of bed – en hebt het product binnen een paar dagen al in huis. Klein nadeel: je kunt het van tevoren niet passen. Soms vallen kledingstukken dan ook net even anders dan je had verwacht. Deze vrouw bestelde een high waisted broek en ontving dít…

Ietsje te lang

Het zal niet de eerste keer zijn dat de plaatjes op internet heel andere dingen laten zien dan hoe ze er in werkelijkheid uitzien. Het gebeurde make-up artist Dan uit Schotland ook toen ze een high waisted broek bestelde via Pretty Little Things. Ze bestelde een rode hoge broek met wijd uitlopende pijpen. En ja, als je 'em op het plaatje ziet, begrijp je ook wel dat Dan de broek kocht.

Toen ze het pakketje binnenkreeg met daarin haar broek, zag 'ie er toch heel anders uit dan ze had verwacht. De broek was net zo lang als haar hele lichaam! Toen ze een foto van de broek plaatste via Twitter, kreeg ze binnen no time heel wat berichten van lotgenoten die eveneens veel te lange broeken ontvingen van de webshop. Ook zij hebben al eens een foto gedeeld van veel te lange broeken van Pretty Little Things. Kijk mee naar de high waisted broeken, die voor menig vrouw minstens een halve meter te lang zijn.

Lees ook: Dit is waarom je online shoppen beter kunt vermijden

Bron: Metro UK, Beeld: iStock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook