It’s official: Prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen!

Daar komt de bruid!

Lees ook

Wedding bells! Het is eindelijk officieel gemaakt: Prins Harry en actrice Meghan Markle gaan trouwen! Het Clarence House, een van de officiële Londense residenties van het Britse hof maakte dit vandaag bekend. Meghan stapt in de lente van 2018 in het huwelijksbootje met prins Harry.

Verloofd

De geruchten rondom de verloving van Meghan en William deden al een tijdje de ronde, al het begon er steeds meer op te lijken dat de twee al verloofd zouden zijn. Dit is inderdaad waar; eerder deze maand zijn ze al verloofd. Clarence House bevestigt nu dan eindelijk het grote nieuws. Later deze dag is er een foto moment. We kunnen niet wachten op de kiekjes!

Ouders Meghan

De ouders van Meghan hebben ook gereageerd op het nieuws: “We zijn enorm blij voor Meghan en Harry. Onze dochter is altijd een geliefd persoon. Haar verbintenis met Harry, die dezelfde kwaliteiten heeft, zorgt voor grote vreugde voor ons als ouders.”

Reactie William en Kate

William en Kate hebben zich ook uitgelaten over de bekendmaking van het feestelijke nieuws: “We zijn erg enthousiast voor Harry en Meghan. Het is geweldig om Meghan te leren kennen en te zien hoe blij zij en Harry samen zijn.”

Premier van het Verenigd Koninkrijk

De premier van het Verenigd Koninkrijk was er ook snel bij met haar reactie. Ze vertelde het volgende over het koppel: "Ik wil prins Harry en Meghan bij deze feliciteren met hun verloving. Dit is een tijd van groots feest en expliciet voor dit verliefde stel. Namens mijzelf, de Government en het hele land, wens ik ze alle geluk toe voor de toekomst." De twee vormen al bijna twee jaar een geweldig koppel. Een verloving kon dan ook eigenlijk niet lang meer uitblijven. Nu nog wachten tot de bruiloft

Lees ook: Stralende Kate Middleton showt baby bump

Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook