Ashley Olsen gespot met vermoedelijke nieuwe vriend

Ahhh!

Lees ook

Fashion queen en actrice Ashley Olsen (31) beëindigde kort geleden nog haar vijf maanden durende relatie met de 58-jarige Richard Sachs, maar lijkt nu alweer gevallen te zijn voor een andere man. Ashley en de mysterieuze lover werden samen in New York gespot.

Leeftijdsverschil

De Olsen-twin en haar vermoedelijke vriend werden samen gezien in een coffee shop in Brentwood, Californië. Aan de foto's te zien koos Ashley deze keer duidelijk voor iemand van haar eigen leeftijd. Haar vorige vriend, Richard met wie ze eerder dit jaar brak, was bijna dertig jaar ouder.

Breuk

De breuk zou echter niet aan het leeftijdsverschil hebben gelegen. Volgens US Weekly zou de modeontwerpster degene zijn die de relatie beëindigde. Een bron vertelt dat Ashley zich volledig op haar mode-imperium wil focussen en daardoor te weinig tijd voor de liefde had.

In love

Maar, de 31-jarige zou dus nu weer helemaal in love zijn. Toch blijft haar gezondheid nog altijd wankel. Twee jaar geleden werd bij haar, in een laat stadium, de ziekte van Lyme vastgesteld.

Lees ook: Mary-Kate & Ashley Olsen toen & nu

Bron: Dailymail Beeld: Instagram, Gettyimages

Laatste nieuws

Zie ook