Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: Gezicht vrouw gesmolten door fillers

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Heftig: Gezicht vrouw gesmolten door fillers

Tegenwoordig is niets te gek wanneer het aankomt op fillers. Toch maakt het een mens niet áltijd knapper. De Amerikaanse Carol deed tijdens tv-show The Doctors haar verhaal over haar gesmolten gezicht dat ontstond nadat ze fillers had gebruikt.

'Het maakte me jonger'

Carol was te gast bij de tv-show om anderen te waarschuwen en te behoeden voor de gevaren van cosmetische chirurgie. De vrouw begon in haar dertiger jaren met botox. "Het maakte me jaren jonger", vertelt ze.

Hoewel ze begon met botox, stapte ze al gauw over op fillers. Dit omdat ze haar volume kwijtraakte in haar gezicht. Helaas veranderde haar gezicht hierdoor na drie maanden in een 'smeltend' gezicht. "Toen ik in de spiegel keek, zag ik dat mijn gezicht was opgeblazen en mijn voorhoofd puilde uit als een alien."

Smeltend gezicht

Ze vertelt dat haar voorhoofd zo zwaar werd, dat het haar zicht aantastte. "Ik moest tape op mijn ogen plakken om ze open te houden, zodat ik kon lopen." Om de schade aan haar gezicht zoveel mogelijk te beperken, onderging Carol verschillende procedures. Helaas maakte dit het alleen maar nog erger. Zo erg, dat ze haar huis niet meer uitkwam en haar familie en vrienden voor 3,5 jaar niet zag.

Met hulp van haar dochter ging Carol uiteindelijk naar Dr. Reza Jarrahy, een chirurg die een corrigerende operatie uitvoerde en ervoor zorgde dat ze haar huis weer uit ging zonder zich te schamen. Ze kreeg er zelfs weer zelfvertrouwen door. Bekijk het filmpje hieronder voor de beelden.

Lees ook: Had ik maar… geen fillers laten spuiten

Bron: The Doctors, Beeld: iStock, YouTube