Deze kledingstukken mag Meghan Markle voortaan niet meer dragen

De actrice zal de komende tijd een grote schoonmaak in haar kledingkast houden.

Lees ook

Sinds de verloving tussen prins Harry en Meghan Markle een feit is, staat de Suits-actrice een leven als toekomstige royal te wachten. En daar hoort nou eenmaal een nieuwe levensstijl bij. Naast dat ze haar acteercarrière en eigen website al vaarwel zei, moet ze helaas ook afscheid nemen van een paar items uit haar walk in closet.

Schoonmaak

Een echte royal kan natuurlijk niet in hotpants en minirokjes verschijnen en dus zal de actrice de komende tijd een grote schoonmaak in haar kledingkast houden. Meghan mag namelijk geen kledingstukken meer dragen, waarbij haar knieën te zien zullen zijn.

Feministisch

De sexy dresses waarin de brunette regelmatig op de rode loper verscheen, zullen voortaan dus achter slot en grendel blijven. En dat zal voor de feministische Meghan toch even wennen zijn. Al lijkt ze sinds haar relatie met prins Harry al aardig wat jurkjes aan anderen cadeau te hebben gedaan.

Toch zien we haar schoonzus Kate Middleton regelmatig met een jurk net boven de knieën, dus hoogstwaarschijnlijk heeft Meghan haar favoriete jurkjes toch nog mogen houden.

Lees ook: Zien: Prins Harry spreekt kinderwens uit

Bron: Libelle, Story Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook