Zien: Dit is het nieuwe ‘mooiste meisje ter wereld’

Wat is ze knáp.

Lees ook

Eerder was het Thylane Blondeau die gezien werd als ‘het mooiste meisje ter wereld’. Prachtig is ze zeker, maar volgens velen moet ze nu plaats maken voor Anastasia Knyazeva. De 6-jarige uit Rusland heeft betoverende blauwe ogen en donkere lokken als Rapunzel.

Modellen

Anastasia heeft haar looks niet van een vreemde; haar moeder, Anna Knyazeva, heeft een succesvolle carrière als model achter de rug. Toen Anastasia vier jaar was, besloot haar moeder een Instagramaccount voor haar te openen en het account bleef niet onopgemerkt. Op haar vijfde verjaardag sloot ze haar eerste officiële modellencontract af. Verschillende merken staan inmiddels te trappelen om met het meisje samen te werken en ze schittert als in verschillende kinderkledingcampages. Ook haar Instagramaccount heeft ondertussen een flinke boost gekregen en telt meer dan 500.000 volgers.

Kritiek

Toch gaat haar (online) carrière niet alleen over rozen. Haar moeder de nodige kritiek te verduren. Men vraagt zich af of ze de kleuter niet gewoon kind moeten laten zijn. Volgens heel wat tegenstanders zou Anastasia beter buiten spelen en genieten van haar kindertijd, in plaats van zich zorgen te moeten maken over haar werk en haar appearance.

Lees ook: Achter 'het mooiste meisje van de klas' schuilt een heftig verhaal

А вы уже готовы к зиме? Берет и перчатки от любимых @chobikids 🍁 Фото 📸 @natalaina

Een bericht gedeeld door Anna Knyazeva (@anna_knyazeva_official) op

Bron: HLN, Metro UK, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook