Vergeet Stranger Things, iedereen heeft het nu over deze nieuwe Netflix-serie

Durf jij?
Vergeet Stranger Things, iedereen heeft het nu over deze nieuwe Netflix-serie

Vergeet Stranger Things! De Duitse Netflix Original serie Dark, die vanaf 1 december van start ging, is waar iedereen het nu over heeft.

Verdwijning

Dark speelt zich af in een hedendaags Duits stadje dat wordt opgeschrikt door de verdwijning van twee jonge kinderen. De mysterieuze vermissing legt de dubbellevens en scheve onderlinge verhoudingen van vier families bloot. In de tien afleveringen van een uur, neemt het verhaal een bovennatuurlijke wending die de kijker terugvoert naar hetzelfde stadje in 1986.

Durf jij?

En hoewel het onderwerp van zichzelf al eng is, krijgt de serie op een gegeven moment een heel andere wending. Want dan blijkt dat het niet draait om wie de kinderen heeft ontvoerd, maar wanneer ze verdwenen. Brrrr...

De 10-delige thrillerserie is volledig in Duitsland geschreven, geproduceerd en opgenomen en ging vorige maand in première tijdens het Toronto International Film Festival 2017. Check de trailer hierboven. Durf jij?

Lees ook: Deze film staat binnenkort op Netflix en iedereen wordt gek!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90feac7c5fc', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });