Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Geneviève Fox: "Ik ga aangifte doen van smaad en laster"

Vorige week werd bekend dat Oh Oh Cherso-ster Geneviève en haar verloofde Nicky Zouwer na vier jaar met knallende ruzie uit elkaar zijn gegaan. Sindsdien lijkt het er niet beter op te worden. De blondine is woest op haar ex. "Ik ga aangifte doen van smaad en laster. Hij heeft inbreuk gepleegd op mijn privacy. Ik laat het er niet bij zitten", zegt ze in een interview met Weekend.

Monica Geuze liet zich plat spuiten

In haar dagelijkse vlog vertelt Monica Geuze dat ze zich 'helemaal plat heeft laten spuiten'. Ze liet tot drie keer toe haar lippen opspuiten. "Ik had nooit echt dunne lippen, dus het sloeg eigenlijk nergens op", vertelt ze in haar video over haar opgespoten lippen.

Eerder dit jaar gaf Monica al aan spijt te hebben van haar plastische chirurgie. In een interview met MTV vertelde ze toen dat ze haar opgespoten lippen veel te veel vond. "Ik wil het laten oplossen. Het is verkeerd gegaan", vertelde ze toen. "Het was een beetje kansloos, ik zou het nooit meer doen."

Gordon plaatst kiekjes van zijn droombruiloft

Gordon heeft een aantal foto's geplaatst op social media van zijn bruiloft. Helaas nog niet van zijn kersverse echtgenoot, maar wel van een aantal van zijn gasten. Eerlijk is eerlijk: wat ziet Gordon er gelukkig uit!

In het programma 'Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?' ging hij op zoek naar zijn droomman en hij schijnt zijn Mr. Dreamy te hebben gevonden. Kijk mee naar deze leuke kiekjes van zijn droombruiloft.

Bron: Weekend, Show, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook