The Voice kandidate beschuldigd van sexueel misbruik

Heftig...

Lees ook

De Amerikaanse zangeres/singer-songwriter Melanie Martinez, een voormalig deelneemster van The Voice USA (2012), wordt beschuldigd van het sexueel misbruik van haar voormalig beste vriendin Timothy Heller.

Twitter

Maandag deed Heller haar verhaal op Twitter: "Toen ik dit verhaal schreef over mijn misbruik, was ik in eerste instantie niet van plan de misbruiker te benoemen. Maar ik denk dat het belangrijk is voor jullie allemaal om te weten dat dit over Melanie Martinez gaat." In reeks tweets beschuldigde Heller Martinez ervan misbruik van haar gemaakt te hebben en dat ze haar zou hebben gedwongen tot sex.

Sexueel misdrijf

In de tweet heeft Heller het over een incident dat zich jaren geleden voltrok. "Tijdens een logeerpartij raakte ze steeds meer geïnteresseerd in mijn sexuele voorkeuren. Als iemand die sexueel geweld heeft meegemaakt, was en is sex een moeilijk gespreksonderwerp voor mij. Ik zei elke vorm van ‘nee’ die ik kon bedenken. Ze begon mijn arm aan te raken en ik liet dit toe. Ze begon te praten over hoe mijn borsten eruitzien en ze smeekte om ze “alleen maar” aan te raken. Ik was zo uitgeput en verward, dat ik het gewoon liet gebeuren", legt ze uit. "Vervolgens begon ze de rest van mijn lichaam aan te raken. Ik heb nooit ja gezegd, ik heb herhaaldelijk nee gezegd. Ze ging daarna over op orale sex en penetreerde mij met een sexspeeltje zonder dat ik dat ik dat wilde."

Martinez heeft gereageerd op de beschuldigingen en laat weten dat ze erdoor geshockeerd is. Haar hele reactie lees je hieronder.

Lees ook: Limburgse Nienke (19) blaast iedereen omver in The Voice of Holland

Bron: Oxygen, Beeld: Twitter, The Voice

Laatste nieuws

Zie ook