Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kylie Jenner en Bella Hadid zweren bij dit goedje om je puistjes te laten verdwijnen

Goede skincare is een pré

Kylie Jenner en Bella Hadid zweren bij dit goedje om je puistjes te laten verdwijnen

Een horror story voor elke vrouw: 's ochtends wakker worden en een enorme puist op je gezicht aantreffen. Als laatste noodmiddel smeer je er een lading make-up op, ook al weet je dat dit niet het beste is voor je huid. Celebrities zweren bij dit middeltje om je puistje snel te laten verdwijnen.

Goede skincare

Photoshop lijkt voor modellen in eerste instantie een goede oplossing, maar aangezien hun gezicht ook hun visitekaartje is, moeten ze er elke dag in real life ook goed uitzien. Voor een perzikhuidje doen ze daarom alles en goede skincare is een pré.

Gouden tip

Kylie Jenner en Bella Hadid zweren naar verluidt bij Mario Badescu Drying Lotion. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Bella deelde onlangs een foto in haar Instagram Stories waarin ze het product aanraadde. En het zou volgens haar geen sponsor deal zijn. Een échte gouden tip van een topmodel dus.

Bestellen

Met een beetje googelen vind je het voor rond de €20 ook in Nederlandse webshops. Vooral de drying lotion zou je puistje, of zelfs je acné, verminderen als we de celebrities mogen geloven. Ga jij het proberen?

Lees ook: Op deze geniale manier verberg jij voortaan je puistje

Do you have an unwanted visitor on your face? Zap it tonight with our super effective Drying Lotion. #mariobadescu #dryinglotion #nomorezits

Een bericht gedeeld door Mario Badescu South Africa (@mariobadescusa) op

@kyliejenner using our Drying Lotion. Why? Because it works!! #mariobadescu #dryinglotion #kyliejenner

Een bericht gedeeld door Mario Badescu South Africa (@mariobadescusa) op

Bron: Girlfriend Beeld: Instagram, iStockphoto