Waarom iedereen het over déze foto van North en Saint heeft

Het internet vond daar namelijk een onverwacht detail. 

Lees ook

Dat Kim Kardashian ons elke dag trakteert op sneak peeks van de Kardashian-Kerstkaart, kunnen fans alleen maar waarderen. Maar, de foto van gisteren maakte de tongen flink los op Twitter. Daar werd namelijk een 'schokkend' detail ontdekt.

Spannend

Naar de traditionele Kardashian-kerstkaart wordt ieder jaar weer uitgekeken, maar dit keer is het spannender dan ooit. Er wordt namelijk verwacht dat de familie eindelijk de veelbesproken zwangerschappen van Kylie en Khloe bekend gaat maken. En nu Kim Kardashian sneak peeks de wereld in heeft gebracht, is het internet al helemaal door het dolle heen.

Voeten

De realityster lijkt af te tellen naar de onthulling door elke dag een foto van een ander familielid vrij te geven. Gister zagen we een foto met de titel 'Day 8' op social media voorbij komen, waar in eerste instantie een super schattige North en Saint op te zien zijn. Kijk je verder, zie je daar hoogstwaarschijnlijk de voeten van grandmother MJ.

Volgens geschrokken Twitteraars hadden ze dit er beter uit kunnen laten. Gelukkig zijn er ook nog genoeg fans die gewoon genieten van dit lieve kiekje van de kinderen van Kim en Kanye.

Lees ook: Zien: Foto's van geheime babyshower Kylie Jenner uitgelekt

Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook