Verlaat topmodel Adriana Lima Victoria’s Secret?

Bevestigt ze hiermee het grote nieuws?

Topmodel Adriana Lima tekende in 2000 al haar contract als Victoria's Secret Angel. Nu, 17 jaar later, lijkt het erop dat Adriana haar vleugels inlevert en stopt als model voor het bekende lingeriemerk.

Niet meer uit de kleren

Via Instagram deelde het Braziliaanse topmodel gisteren met de wereld dat ze alleen nog maar uit de kleren gaat voor een 'hoger doel'. Zegt ze hiermee dat ze stopt als Angel bij VS? Op haar Instagramaccount plaatste ze deze tekst in een boodschap aan alle vrouwen in de wereld.

"Ik werd gebeld over de mogelijkheden voor het filmen van een sexy video van mezelf die vervolgens gedeeld zou worden op social media. Ook al had ik dit soort video's al wel vaker gemaakt, iets in mij veranderde toen een vriendin mij vroeg te delen dat ze onzeker is over haar lichaam. Het zette mij aan het denken. Ik word elke dag wakker met de vraag aan mijzelf hoe ik eruit zie. Zou ik zo geaccepteerd worden op mijn werk? Ik realiseerde mij dat de meeste vrouwen elke dag zo wakker worden, elke dag proberen aan een bepaald beeld te voldoen, dat de modewereld, de maatschappij of social media hen voorschrijft. Dat is niet hoe ik wil leven. Het is fysiek en mentaal niet gezond. Ik heb besloten om mijn leven te veranderen. Ik trek in de toekomst niet zomaar meer mijn kleding uit."

Ontvolgd

Naast het lange bericht dat Adriana plaatste, merkten fans op dat het topmodel meerdere Victoria's Secret Angels heeft ontvolgd op Instagram, evenals het account van Victoria's Secret. Bevestigt ze hiermee dat ze daadwerkelijk stopt?

Lees ook: Wat model Adriana Lima elke ochtend drinkt voor een platte buik

Bron: Instagram, Girlfriend, Beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws