Gigi Hadid showt 'okselhaar' en krijgt lading aan kritiek

 De één vindt het vies en de ander prijst het model juist om haar lef. 
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gigi Hadid showt 'okselhaar' en krijgt lading aan kritiek

Het adventskalenderfilmpje van LOVE Magazine, wekt dit jaar een wel héél grote discussie op. In een reeks sexy video's zijn onder andere Doutzen Kroes, Bella Hadid, Rita Ora en Gigi Hadid te zien. De laatstgenoemde maakte met haar zichtbare 'okselhaar' de tongen flink los.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Statement

Terwijl Gigi in een sexy sportoutfit haar favoriete work-out laat zien, zijn kijkers te veel afgeleid door haar okselhaar. Het zou gaan om een statement, maar daar is niet iedereen even blij mee. Afgaande op de reacties kan okselhaar bij vrouwen écht niet door de beugel. Onder de Instagrampost gaat het he-le-maal los met commentaar over haar statement. De één vindt het vies en de ander prijst het model juist om haar lef.

Vies

"Dit is walgelijk, ik word er misselijk van" en "Okselhaar is niet hygiënisch", zijn een greep uit de reacties. Maar, ook "Gigi ziet er altijd goed uit, of ze nu haar oksels heeft geschoren of niet" en "Bij vrouwen is okselhaar vies, maar bij mannen niet? Go Gigi en go LOVE Magazine", valt er gelukkig te lezen.

Toch claimen anderen dat wat er onder Gigi's oksels te zien is, geen haar is, maar dat het pluisjes zijn afkomstig van haar trui. Bekijk de beelden hieronder, wat denk jij?

Lees ook: Gigi Hadid had de schattigste photobomb ooit

Bron: Nieuwsblad, HLN, Daily Mail Beeld: Instagram, Getty

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');