doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: Man spot zichzelf op jeugdfoto verloofde

Het is soms heerlijk om de hele dag te bladeren door oude fotoboeken, vooral als het buiten zo koud is.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zien: Man spot zichzelf op jeugdfoto verloofde

Het is soms heerlijk om de hele dag te bladeren door oude fotoboeken, vooral als het buiten zo koud is. Maar hoe zou je reageren als je ineens je verloofde op de achtergrond van je foto herkend, zonder dat jullie toen al contact hadden? Het overkwam Verona Koliqi die nietsvermoedend een oude foto aan haar verloofde liet zien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Luchtbed

Tijdens het opruimen kam Verona een geinige oude vakantiefoto tegen die ze aan haar verloofde liet zien. De ogen van haar aanstaande man vielen meteen op het jongetje dat dobberend op de achtergrond van de foto te zien is. De kleding, het luchtbed en de algehele situatie kwamen hem wel héél bekend voor. Toen hij nóg beter keek herkende hij zichzelf in de jongen op de achtergrond. Toch éffe navragen bij de familie. Wat bleek: Verona's vriend is inderdaad de jongen op de foto, de jongen waarmee zij dus inmiddels verloofd is.

Toeval?

Nog vreemder: de twee hadden op de desbetreffende vakantie niet eens contact. Ze zijn elkaar in 2016 pas tegengekomen, waarna de vonk meteen over sprong. Als dit niet voorbestemd is dan weten we het ook niet meer...

Lees ook: Viral: indrukwekkende foto van moeder direct na de bevalling

Bron: Beau Monde, Beeld: Instagram, iStock

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');