Dit ene detail is je nooit opgevallen in Riverdale

Volgens Lili Reinhart aka Betty Cooper is de gevreesde Black Hood niet de enige waar we op moeten letten in Riverdale.

Volgens Lili Reinhart aka Betty Cooper is de gevreesde Black Hood niet de enige waar we op moeten letten in Riverdale. Riverdale zit, volgens haar ook boordevol Easter eggs die het grootste deel van de kijkers thuis gemist heeft. Waaronder Betty’s paardenstaart.

Paardenstaart

“Haar lokken zijn een weerspiegeling van haar mentale toestand. Let maar op, soms heeft ze haar haar los, in een strakke hoge paardenstaart of een losse lage staart, dat heeft allemaal te maken met wat ze doormaakt in haar persoonlijke leven”, vertelt ze aan Glamour. “Dus Betty’s haar is eigenlijk een moderne moodring.”

Imago

Neem bijvoorbeeld aflevering vijf, toen Betty tegenover de seriemoordenaar stond: “Het was belangrijk dat aan het eind van de aflevering Betty’s haar helemaal los hing, het was belangrijk dat er op dat moment niets meer over was van die lieve girl next door look. Daarom had ik ook een lage pony en een lage knot in die aflevering, omdat ze geen moeite meer deed voor haar uiterlijk."

En ze voegt eraan toe dat Betty in het tweede seizoen überhaupt een heel andere look heeft. Dit zou symbolisch zijn voor Betty's donkerdere imago. "Niet veel mensen pikken het op, maar het is iets dat we achter de schermen opzettelijk doen."

Lees ook: Oeps! Riverdale makers onthullen per ongeluk grote spoiler

She's back. The ponytail returns tonight at 8pm EST on @thecw

Een bericht gedeeld door Lili Reinhart (@lilireinhart) op

Laatste nieuws