It’s a date! Op deze datum trouwen prins Harry en Meghan Markle

Het is sneller dan je denkt.

Lees ook

It's a date! Prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen op… 19 mei 2018! Dat maakte Kensington Palace vrijdagmiddag bekend. Eind november werd de verloving van het stel officieel bekend gemaakt. De voorbereidingen voor het huwelijk zijn inmiddels in volle gang. Het paar trouwt volgens Kensington Palace in de kapel van St. George in Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth.

Ouders Meghan

De ouders van Meghan lieten eerder weten heel blij te zijn voor hun dochter: “We zijn enorm blij voor Meghan en Harry. Onze dochter is altijd een geliefd persoon. Haar verbintenis met Harry, die dezelfde kwaliteiten heeft, zorgt voor grote vreugde voor ons als ouders.” Meghans vader, Thomas Markle, zal zijn dochter weggeven op de grote dag.

William en Kate hebben zich ook uitgelaten over de bekendmaking van het feestelijke nieuws: “We zijn erg enthousiast voor Harry en Meghan. Het is geweldig om Meghan te leren kennen en te zien hoe blij zij en Harry samen zijn.” De kinderen van William en Kate, George (4) en Charlotte (2) krijgen ook een belangrijke taak op de grote dag, al is nog niet bekend gemaakt welke; volgens Kensington Palace zal de hele familie erbij betrokken zijn.

Bron: Telegraaf, BEau Monde, Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook