Sylvie Meis reageert op geruchten over plastische chirurgie

Vijf jaar geleden stopte ze met haar column in Grazia. In de tussentijd heeft Sylvie Meis (39) niet stilgezeten.

Lees ook

Vijf jaar geleden stopte ze met haar column in Grazia. In de tussentijd heeft Sylvie Meis (39) niet stilgezeten. En nu is ze terug! Met trots verwelkomen we onze nieuwe columniste, die ons vanaf nu een kijkje geeft in haar leven.

In Duitsland lag de focus op je ‘andere’ neus en wangen. In Nederland werd ervan gemaakt dat het wellicht te maken had met plastische chirurgie…
"Kijk, ik ben natuurlijk geen normaal model. Bij mij wordt er meteen een verhaal bij gemaakt als je met een andere uitstraling en een ander concept komt."

Hoe sta je tegenover plastische chirurgie
"Ik ben er niet op tegen. Die beslissing moet iedereen voor zichzelf nemen. Alleen, ik kan je garanderen dat het in dit geval niet waar was. Ik heb nooit wat aan mijn wangen of neus laten doen. Deze neus heb ik sinds mijn geboorte, punt."

Concluderend: Je bent puur natuur
"Natuurlijk. Ik heb nog nooit wat aan mijn neus of wangen laten doen. Ik zou ook niet weten welke behandeling je wangen smaller maakt, daar heb ik nog nooit van gehoord. Dat is alleen mogelijk als je een paar kilo afvalt."

Stoor je je aan de speculaties?
"Ik snap het ook wel. Toen ik de foto’s terugzag, dacht ik zelf ook: mooie campagne, maar ik zie er wel anders uit dan vorig jaar. Alleen, ik weet waarom dat zo is. Maar voor een journalist – ik zou dat misschien zelf ook wel doen als het mijn vak zou zijn – is er niets makkelijker dan daar een sensatieverhaal over te brengen. En wat verkoopt er beter dan je af te vragen: wat heeft Sylvie aan zichzelf laten versleutelen? Maar pak er paparazzibeeld bij, of foto’s van een red carpet event en je ziet dat ik er net zo uitzie als altijd. Sorry, maar dan snap ik alle consternatie niet."

Of ze plastische chirurgie zou overwegen in de toekomst? Dat lees je in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt.

Laatste nieuws

Zie ook