Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes heeft een miskraam gehad

De 24-jarige Roxeanne Hazes heeft aan Glamour het treurige nieuws bekend gemaakt. Ze heeft een miskraam gehad. "Stress is niet bevorderlijk, weet ik inmiddels. Het is al eens misgegaan bij ons. Dat heeft veel impact gehad." Eerst voelde ze zich schuldig, maar nu willen Rox en verloofde Erik alleen nog naar de toekomst kijken. "Ik heb ook het gevoel: het komt wanneer het komt. We weten dat we het kunnen, we zijn allebei ontzettend vruchtbaar om het zo maar even te zeggen."

☃️❄️❤

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️Dochter Dre⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Galopperende Prins William krijgt lachers op de hand

Prins William is altijd wel in voor een lolletje, zo bleek gisterenavond tijdens de registratie van de jaarlijkse Royal Variety Performance, schrijft Beau Monde. De prins 'galoppeerde' en publique, omdat een van de jonge castleden van de musical Annie dat aan hem vroeg. En natuurlijk doe je dat als prins dan!

Eerder werd William ook al bij de show betrokken toen hij bij een komische sketch van Miranda Hart op haar verzoek haar gezegde 'such fun' door de zaal riep. Op social media vonden mensen de prins hilarisch en "het hoogtepunt van de avond".

De Royal Variety Performance is een jaarlijks gala-evenement in Londen met optredens van vele bekende sterren. Er wordt hiermee geld ingezameld voor het goede doel. De opnames van dit jaar vonden plaats op 24 november maar werden gisteren uitgezonden op de Britse TV.

'Eminem is op op datingapp Grindr te vinden'

Aan het blad Vulture heeft hiphopartiest Eminem losgelaten dat hij niet alleen op Tinder maar ook op de datingapp Grindr te vinden is. The Sun sprak hem hierover. "Wat kan ik zeggen? Ja, ik zit op Tinder én op Grindr. Ik ging ook altijd naar stripclubs om meiden te ontmoeten. Dat was een goeie tijd", aldus Eminem.

Echter maakte de Engelstalige website Jezebel korte metten met de eventuele verwarring over de seksuele voorkeur van de rapper. "Wij bevestigen dat Eminem grapjes maakte toen hij tegenover Vulture zei dat hij op Tinder en Grindr zat." Fans beschouwden zijn teksten eerder al als homofoob, maar volgens Eminem moeten die als ironisch beschouwd worden. Eén ding is zeker: hij moet vooral doen wat hij zélf wil!

You're going to want to tune into @bet tonight. #HipHopAwards 8pm ET

Een bericht gedeeld door Marshall Mathers (@eminem) op

Bron: Shownieuws, Beau Monde, Telegraaf Beeld: Instagram, Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook