Real life: 'Ik bracht mijn kind in gevaar'

"Dit is de eerste keer dat ik dit verhaal naar waarheid vertel..."
Real life: 'Ik bracht mijn kind in gevaar'

Appen op de fiets moet verboden worden, vindt politiek Den Haag. Milene (32) weet hoezeer je mobiel je kan afleiden in het verkeer. Met alle gevolgen van dien.

"Dit is de eerste keer dat ik dit verhaal helemaal naar waarheid vertel... Mijn vriend, familie en de vader van mijn zoontje weten natuurlijk wel dat ik een ongeluk heb gehad, maar dat het was omdat ik een sexy whatsapp-gesprek aan het voeren was tijdens het autorijden, is iets dat ik altijd in stilte met me zal moeten meedragen."

Verliefd

"Ik was twee jaar single toen ik eindelijk een leuke man ontmoette. Helaas woonde hij niet om de hoek, dus in de eerste maanden bestond ons contact voornamelijk uit bellen, skypen en whatsappen. Iedere keer als ik het bliepje van mijn telefoon hoorde, ging er een dopamine-rush door me heen. Het was bijna een verslaving, het zorgde ervoor dat ik even uit de sleur kon breken. Ik ‘moest’ dan ook direct kijken wat er in zo’n berichtje stond. Het was gewoon sterker dan ikzelf. Op zo’n moment maakte het ook niet uit waar ik was: op mijn werk, in de rij voor de kassa en ja, dus ook in de auto. Natuurlijk wist ik wel dat het gevaarlijk kon zijn, maar stom genoeg denk je altijd dat zoiets voor jou niet opgaat. Even die paar regeltjes lezen als ik toch alleen maar aan het rechtdoor rijden was zou toch geen kwaad kunnen? Dacht ik."

Verveling

"De avond van het ongeluk kwam k uit mijn werk. Ik had net mijn zoontje Sam, opgehaald bij het kinderdagverblijf. Ik reed stapvoets in de file en verveelde me. Ik besloot hem een berichtje te sturen om de verveling te verdrijven. Vrijwel direct kreeg ik een berichtje terug. Hij had zin in me, schreef hij. Ik voelde me net een zestienjarige die haar eerste vriendje heeft. Jong, sexy en ondeugend. Heel gênant. Maar tegelijkertijd was het zo fijn om weer die vlinders te voelen. Al snel had ik geen idee meer hoe lang ik al in de file stond, de tijd vloog voorbij."

Bliepje

“Ik was zo opgegaan in het appen dat ik pas laat opmerkte dat mijn afrit eraan kwam, dus trapte ik het gaspedaal in. Op dat moment hoorde ik mijn telefoon weer bliepen. Als vanzelf drukte ik het berichtje open, maar zag daardoor niet dat er plotseling een rij auto’s stilstond..."

Het hele verhaal lees je in de nieuwe Grazia is HIER via Blendle.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f376581d41b6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });