Dit Expeditie-lid smokkelde een scheermes mee

Zo vlak voor het moment suprême kregen alle kandidaten nog één keer de kans om hun geheimen op te biechten.   

Lees ook

Na ruim 30 dagen op het Filipijnse eiland te hebben gezeten, komt de finale van Expeditie Robinson steeds dichterbij. Kaj Gorgels, Carlos Platier Luna en, waarschijnlijk de meest spraakmakende deelnemer van het seizoen, Soundos El Ahmadi zien we vanavond terug in de finale. Zo vlak voor het moment suprême kregen alle kandidaten nog één keer de kans om hun geheimen op te biechten.

Waarderen

Carlos laat weten dat, toen hij een groenteschaal meekreeg, hij daar een paprika van heeft gesnoept, wat de kijkers thuis is opgevallen. "Maar wat ik ook heb gedaan, buiten beeld, is een heel grote wortel samen gedeeld met Kaj." Ook van de dropjes kon Carlos niet afblijven. Over Kaj gesproken; hij heeft tijdens de samensmelting acht biertjes achterover getikt en vervolgens Niels zijn klamboe onder geplast. Marieke Elsinga genoot van de kleine dingen des levens. "Die cameraploeg, die zitten op regisseursstoeltjes en die stoeltjes laten ze ’s nachts staan. Dan varen ze weg met hun bootje en dan hoeven ze die dag erna niet weer hun stoeltjes mee te nemen", vertelt Marieke. "En ik kwam daar dus op Kamp Noord achter dat de stoeltjes dus ergens in de bosjes stonden. Nou, ik kan je vertellen dat zodra de bootjes weg waren, ging ik naar die stoeltjes en heb ik toch lekker gezeten. Zo mooi aan Expeditie Robinson is dat je die hele kleine dingetjes weer gaat waarderen."

Scheermesje

Voetballer Anouk Hoogendijk laat weten dat het haar lukte om een scheermesje mee te smokkelen. "Ik heb een scheermesje, alleen het bovenste stukje, in de vulling van mijn bikini gedaan en het is door de controle heen gekomen. Maar na de samensmelting, toen ik hem echt nodig begon te hebben, toen werden de tassen weer gecontroleerd en toen was ik zo stom geweest om ‘m in een stemkoker te doen. Toen is ‘ie eruit gehaald."

Laatste nieuws

Zie ook