Deze GTST-acteur stapt in het huwelijksbootje

Gefeliciteerd!

Lees ook

GTST-acteur Everon Jackson Hooi heeft zijn vriend Jozua ten huwelijk gevraagd. Dat maakte hij vandaag bekend via Instagram.

Worsteling

Everon vroeg zijn vriend ten huwelijk in het zonovergoten Portugal. Na erg geworsteld te hebben met zijn homoseksualiteit kwam de acteur in 2014 uit de kast. In 2015 kwam hij zijn ware liefde tegen: Jozua. De twee zijn dolgelukkig samen en bezegelen hun liefde nu dan eindelijk met een bruiloft.

Everon sprak al eerder uit dat hij in Jozua de perfecte man zag: "Als ik hem zie, denk ik: wat ben jij knap. Ik bof met hem. Bij Jozua kan ik volledig mijzelf zijn. Hoewel dat af en toe kan leiden tot discussies als hij mij even niet begrijpt, accepteren we elkaar uiteindelijk helemaal. Ik denk dat het ons beiden lukt rust in onze relatie te brengen", vertelde hij in een interview met Beau Monde eerder dit jaar.

Bruiloft

In een interview met Grazia in 2016 vertelde hij hoe zijn perfecte bruiloft eruit ziet: "Op slippers, korte broek, Hawaii-slinger om, op het strand en verder met niemand erbij." We zijn benieuwd of de grote dag er ook daadwerkelijk zo uit gaat zien.

Lees ook: Everon Jackson Hooi: 'Ik ben bang dat ik dichtklap tijdens een …

… He said YESSS! @jozua_augusto

Een bericht gedeeld door Everon Jackson Hooi (@everonhooi) op

He popped the question… @everonhooi

Een bericht gedeeld door Jozua Augusto Suitela (@jozua_augusto) op

Bron: Beau Monde Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook