Meghan Markle breekt weer een koninklijke regel

Ondanks de vele positieve reacties, is er ook commotie ontstaan over één van de foto's.

Lees ook

De officiële verlovingsfoto’s van prins Harry en Meghan Markle zijn enorm schattig en ook erg stijlvol. De verlovingsring van de aanstaande bruid schittert en ze zien er samen heel verliefd uit. Ondanks de vele positieve reacties, is er ook commotie ontstaan over één van de foto's, Meghan zou namelijk wéér een royal regel hebben gebroken.

Kledingvoorschriften

Meghan heeft al aardig wat royal regels verbroken: zo is ze eerder getrouwd geweest, behoort ze niet tot de Engelse kerk en sprak ze haar liefde voor de prins uit in een groot magazine. Wéér lijkt Meghan lak te hebben aan de koninklijke regels. Het koningshuis heeft strikte kledingvoorschriften, zo mag de jurk niet boven de knie komen en moeten de schouders bedekt zijn. De jurk van ontwerpers Ralph & Russo voldoet niet aan deze voorschriften, er is namelijk erg veel huid te zien door de transparante stof. Dit is strikt tegen de regels, maar daar lijkt ze zich niks van aan te trekken.

Complimenten

Op de tweede foto draagt Meghan een wit truitje van Victoria Beckham. Harry slaat zijn jas half om zijn aanstaande vrouw heen, waardoor we verder weinig van haar outfit zien. Maar well done voor Harry, want hij ziet er zoals gewoonlijk weer geweldig royal uit in z'n blauwe pak. Het lijkt trouwens erg op het exemplaar dat hij aan had tijdens de bekendmaking van de verloving.

Lees ook: Foto's eerste huwelijk Meghan Markle opgedoken

Bron: Beau Monde, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook