Volgens deze theorie is dít Riverdale-personage de echte Black Hood

Oh my! Had jij dit verwacht?

Het eerste deel van het tweede seizoen van Riverdale was weer bloedstollend spannend. Maar, despite the fact that we nog een paar weken op het tweede deel moeten wachten, zijn de fans ondertussen nog steeds aan het uitvogelen wie de échte Black Hood nou is. Want dat het Mr. Svenson niet kan zijn, lijkt de fans meer dan duidelijk!

Theorieën

Another day, another theory. De die hard fans van de serie gebruiken de tijdelijke break duidelijk om met nieuwe theorieën te komen. Volgens hen zou de huidige Black Hood namelijk nergens op slaan.

Op social media gonst het dan ook van de geruchten dat niet Mr. Svenson, maar de goedlachse Betty Cooper de echte Black Hood is.

Dark Betty

En hoewel de blondine op het eerste gezicht onschuldig lijkt, liet ze in het eerste seizoen wel al eerder haar duistere kant zien. Volgens twitteraar lucyy_k8 zou 'Dark Betty' dan ook de real badass zijn.

Dit vooral omdat zij de enige is die met hem in contact staat en zij de enige zou zijn die de zogenaamde Nancy Drew code kon kraken. Volgens de fan zou de Black Hood dan ook een alterego van Betty zijn.

Man

Maar mocht Betty de echte schurk van Riverdale zijn, dan kloppen er alsnog een paar dingen niet. Het was immers duidelijk een man die Fred Andrews wilde neerschieten…

Of dat de theorie dus klopt, is nog even afwachten. De serie gaat namelijk pas op 18 januari verder. Dat wordt spannend!

Lees ook: Selena Gomez in Riverdale?

Bron: Seventeen Beeld: Riverdale

Laatste nieuws