Zien: Dit is de nieuwe vriendin van dj Afrojack

De dj heeft een echte beauty and the brains aan de haak geslagen.

Hij had ooit een relatie met realityster Amanda Balk, zou ook nog even gescharreld hebben met hotelerfgename Paris Hilton en werd samen gespot met model Sharon Pieksma. Toch bleef het na al deze vermeende romances vrij stil rond het liefdesleven van Afrojack. Althans, tot nu. De wereldberoemde dj zou namelijk een nieuw liefje aan de haak hebben geslagen.

Beauty & the brains

Hoewel de dj zijn lippen nog stijf op elkaar houdt, klapt de 23-jarige Sarah Kohan wel uit de school. De blondine, die er zelf een populair Instagramaccount genaamd MoonStruckTraveller op na houdt en tegelijkertijd ook nog eens is afgestudeerd als advocate, zou namelijk dolgelukkig zijn met de Nederlandse dj.

Oud en nieuw

In een interview met New Day TV onthult ze namelijk een relatie te hebben met Nick van de Wall, de echte nam van de dj, en ze daardoor ook even in onze hoofdstad Amsterdam verblijft. Ook zouden de twee samen het jaar afsluiten in India, waar de dj tijdens oud en nieuw een optreden heeft.

Privé

Of de dj zijn relatiestatus gaat bevestigen, blijft nog maar de vraag. Na al zijn publieke romances met Amanda en Paris, houdt hij zijn liefdesleven voortaan waarschijnlijk liever zo veel mogelijk privé. En geef hem eens ongelijk!

Het hele interview vind je *HIER*.

Lees ook: Ex klaagt Afrojack aan voor 25 miljoen

Bron: Show Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws