Zoveel verdient Mariah Carey vandaag de dag met All I Want For Christmas Is You

Dat is nog eens een mooie kerstbonus.

Lees ook

Je hebt 'm vast al een keer of honderd op de radio gehoord en tóch krijgen we er stiekem maar geen genoeg van. De klassieker van the biggest diva of all time is nog steeds een grote favoriet tijdens de decembermaand, maar ook voor Mariah Carey zelf is het elke keer weer een plezier wanneer haar lied op de radio komt. De zangeres harkt er namelijk nog steeds elk jaar enorm veel geld mee binnen!

Kerst

De diva zit er deze Kerst dus weer warmpjes bij en dat heeft ze voor een groot deel te danken aan haar hit All I Want For Christmas Is You. Want elke keer wanneer jij het lied in de auto mee zit te zingen, krijgt Miss Carey weer een paar dollars op haar bankrekening bijgeschreven.

Lees ook: Mariah Carey weer in strakke jurk na maagverkleining

Bonus

En dat haar bonus van dit jaar niet mis is, blijkt wel uit het bedrag dat Daily Mail onthulde. Volgens hen zou de zangeres elk jaar zo'n 445.000 euro per jaar cashen. En dan hebben we het alleen nog maar over het bedrag is dat ze binnenharkt met radioplays en Spotify– en YouTube-streams.

Optredens

De diva treedt namelijk nog elk jaar op – al gaat dit niet altijd van een leien dakje – en haalt ook daar een aardige kerstbonus mee binnen. Mariah zou voor elk optreden zo'n 300.000 euro vragen, waardoor ook dit jaar de kerstboom weer vol met peperdure cadeautjes zal liggen. Tsja, voor het geld hoeft ze het duidelijk niet te laten.

Bron: Esquire Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook