Het nieuws dat je gemist hebt tijdens kerst

Lees je mee?

Lees ook

Zat jij tijdens de feestdagen non stop aan de kerstdiners en heb je even helemaal gemist wat er in showbizzland is gebeurd? Wij praten je bij.

André en Rachel Hazes weer herenigd

Het was een bijzondere kerst voor de familie Hazes. André en zijn vriendin Monique zaten aan het kerstdiner met niemand minder dan zijn moeder Rachel. Moeder en zoon hadden al lange tijd geen contact met elkaar na een ruzie. "Herenigd!" schreef hij op Instagram bij een foto. Monique schreef: "Voor rust en ruimte, in hoofd en hart. Omdat loslaten ook verder gaan betekent. Omdat we de hele wereld niet kunnen veranderen, maar de wereld in en om ons heen wel. Stapje voor stapje, in vrede, respect én met elkaar." Zus Roxeanne was niet bij het diner.

Zoontje Arie Boomsma geboren

Een kerstkindje voor Arie! Zijn vrouw Romy is op kerstavond bevallen van zoontje: Mozes Wolf Boomsma. "Wat een vreugde!", schrijft de presentator op Instagram. Begin vorig jaar werden ze ouders van hun eerste kindje, dochter Bobby Jo.

De Kerstkaart van de Kardashians

Na dagenlang kleine stukjes van de kaart te hebben getoond, werd op 25 december eindelijk de hele kerstkaart onthuld. Opvallend: Kylie Jenner was nergens te bekennen. En dat terwijl fans hadden verwacht dat ze haar babybuik zou onthullen op de kaart. Helaas…

Annic van Wonderen stiekem getrouwd

Vlogster Annic van Wonderen had tijdens de feestdagen bijzonder nieuws: ze is stiekem getrouwd! Afgelopen vrijdag is ze in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Robert ten Duis. "Hier zijn geen woorden voor nodig", schrijft ze op Instagram bij een trouwfoto. Ook is er een vlog verschenen waarin ze haar kijkers meeneemt tijdens de voorbereidingen van de grote dag.

Zusje Britney Spears in verwachting van tweede

Jamie Lynn Spears, het jongere zusje van Britney, is in verwachting van haar tweede kind. "Het ziet ernaar uit dat we 2018 beginnen met een nieuwe mijlpaal… Ik ben zo blij om bekend te maken dat Maddie eindelijk grote zus wordt", schreef ze op Instagram. Jamie was een tiener toen haar eerste dochter Maddie, nu 9 jaar, geboren werd.

Laatste nieuws

Zie ook