Mascha Feoktistova showt nieuwe tattoo

"Het is cute, grappig. Het is komisch maar niet té."

Lees ook

Mascha Feoktistova aka Beautygloss is living the American Dream. Samen met haar man Gregor vertoeft ze in Amerika op het moment, maar stilzitten doet ze niet. Zo slingerde ze gisteren haar nieuwste Mukbang video online, waarin ze laat weten dat ze een plaatje van een ufo heeft laten vereeuwigen samen met Gregor.

Tattoo

"We hebben al heel lang nagedacht over een tattoo", begint ze. "We denken er al zeker anderhalf jaar over. Op het moment dat jij mij ten huwelijk vroeg, dacht ik: 'misschien is het leuk als we samen een tattoo zetten tijdens onze honeymoon, ofzo. We hebben heel lang nagedacht over wat we wilden, want we wilden niet elkaars naam. Toen hadden we zoiets van: 'laten we dan een symbool of een tekening doen, wat dan voor ons allebei leuk is", aldus Mascha. "Ja, wij geloven in aliens", voegt Gregor er grappend aan toe.

"Toen dachten we, wat doen we vaak? Wat is onze grootste hobby? Nou dat is samen reizen, maar we wilden geen (papieren) vliegtuigje of iets met een kaart." Uiteindelijk kwamen ze uit bij een ufo. "Dat staat ook soort van symbool voor reizen. Het is cute, grappig. Het is komisch maar niet té." Benieuwd naar het plaatje? Je ziet 'm hieronder.

Lees ook: Monica Geuze laat nieuwe tattoo zetten

Tattoo met Foef 👽❤️ Credits artist: @74nomad

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook