Paris Jackson deelt zeldzaam familiekiekje met jongste broertje

Herken jij ze nog?

Lees ook

De kinderen van wijlen Michael Jackson – Paris Jackson, Prince Michael Jackson I en Prince Michael Jackson – blijven, op Paris na, veelal uit de spotlights. De meest mysterieuze Jackson-telg is toch wel echt jongste zoon Prince Michael Jackson II aka Blanket aka Bigi. Hij was slechts negen maanden toen hij op een wel heel bijzonder manier –bungelend over een balustrade – aan de wereld werd geïntroduceerd, maar verdween hij uit de schijnwerpers.

Bigi Jackson

Oorspronkelijk luidt zijn naam Prince Michael Jackson II, maar al snel kreeg hij van zijn vader de bijnaam ‘Blanket’, oftewel ‘dekentje’. De tiener probeerde een normaal leven te leiden, maar toch ging dat niet zo makkelijk. Iedereen op school wist dat hij ‘de zoon van’ was en dankzij zijn bijnaam was hij een makkelijk slachtoffer voor pestkoppen. Daarom besloot hij zijn naam te veranderen in Bigi Jackson.

Bigi heeft verder geen social media, maar aan een foto te zien die Paris tijdens de kerstdagen deelde, is te zien dat-ie erg close is met zijn familie. Op de foto is de 15-jarige te zien met zijn siblings en hun goede vriend Omer Bhatti, die Paris ook “een deel van het gezin” noemt. Herken jij hem nog?

Lees ook: Hoe de ogen van Paris Jackson zó blauw kunnen zijn

happy christmas from ours to yours #brahdas

Een bericht gedeeld door Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) op

Laatste nieuws

Zie ook