Bewijs zwangerschap Kylie Jenner al sinds september op het internet

Here it is!

Lees ook

De jongste Kardashian-Jenner telg, Kylie Jenner, verscheen niet op de jaarlijkse familiekerstkaart en heeft haar huis de afgelopen maanden nauwelijks verlaten. Daarnaast duiken er ook nog eens regelmatig babybump-foto's op, maar een bevestiging van de zwangerschap, ho maar. Guess what: een duidelijk bewijs lijkt al sinds september op het internet te staan.

Babybuik

De foto werd afgelopen september gemaakt op de surprise party van goede vriendin Jordyn Woods. Op de kiekjes, gemaakt door paparazzi en gepubliceerd door X17, is te zien hoe vermoedelijk Kylie haar hand op haar babybuik laat rusten. Hoe konden we dit gemist hebben?

Big reveal

Als het écht Kylie is geweest op de foto's, dan zit de big reveal er al bijna aan te komen. Op de foto's is haar buik namelijk alles behalve klein en lijkt ze al best ver te zijn. Nog even wachten dus!

Dat de Kardashians niet blij zijn met de gelekte foto's blijkt, want langzamerhand worden er steeds meer van het internet verwijderd. De onthulling van Kylie’s zwangerschap zou hen namelijk veel geld, volgers en kijkcijfers kunnen opleveren.

Lees ook: Zien: Foto's van geheime babyshower Kylie Jenner uitgelekt

Bron: Harper's Bazaar, Seventeen Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook