Halfzus Meghan Markle woedend op prins Harry

De uitspraak van de Britse prins schoot duidelijk in het verkeerde keelgat.

Lees ook

Meghan Markle is sinds haar verloving met prins Harry hard op weg om een echte royal te worden. Niet alleen lijkt ze zich al helemaal thuis te voelen bij de Britten, ook bracht ze de feestdagen volledig met haar schoonfamilie door. Volgens de prins is het Britse koningshuis dan ook 'de familie die zijzelf nooit gehad heeft'. En dat schoot haar eigen familie in het verkeerde keelgat.

Woedend

Ze wuift, ze lacht en poseert als een echte royalty wanneer de camera's op haar gericht zijn, maar ook het knielen voor Queen Elizabeth lijkt ze al aardig onder de knie te hebben. Prins Harry is dan ook dolgelukkig dat Meghan zo goed in zijn familie past, maar Meghan's halfzus Samantha Markle is woedend op de prins.

'She was too busy'

Volgens haar zou de aanstaande bruid namelijk uit een warm nest komen en ontbrak het de actrice vroeger absoluut niet aan de nodige aandacht. "Niemand was vervreemd van elkaar, het was Meghan die het te druk had". Ai!

Boek

Hoewel de halfzus van de actrice prins Harry en Meghan eerder nog al het geluk van de wereld wenste, is Samantha niet vies van wat onthullingen over haar inmiddels wereldberoemde zus. Ze brengt binnenkort namelijk een boek uit waarin ze behoorlijk uit de school klapt over de toekomstige prinses.

Samantha heeft de tweets inmiddels verwijderd, maar deze zijn hieronder nog terug te vinden!

Lees ook: Hoed Meghan Markle lijkt volgens Twitteraars op drol-emoji

Bron: Telegraaf Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook