Hollywood Breakfast

Dit gebeurde er vannacht terwijl jij sliep!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Mascha Feoktistova hoopt in 2018 op een kindje

Voor de populaire vlogster en haar hubby Gregor was 2017 een jaar vol liefde. De twee beloofden elkaar afgelopen juni de eeuwige trouw in het prachtige Italië, waar ze vervolgens in het bijzijn van hun vrienden en familie tot in de late uurtjes een feestje bouwden. Toch hopen de twee het aankomende jaar op nog veel meer moois.

In de YouTube-serie Avondmix van Nanne Meijer onthullen Mascha en Gregor namelijk hun allergrootste wens voor 2018: een baby. Eerder liet de influencer in een uitgebreide blogpost op Beautygloss weten te kampen met PCOS, waardoor een zwangerschap voor haar allesbehalve vanzelfsprekend is. Hopelijk hebben de twee het aankomende jaar dan ook al het geluk aan hun zijde en komt hun langgekoesterde wens uit.

Ook vader Meghan Markle niet blij met uitspraken prins Harry

De prins was de afgelopen tijd gasthoofdredacteur bij de BBC en deed daar tijdens zijn laatste dagen een opvallende uitspraak, waarbij hij zich niet bepaald geliefd maakte bij de familie van zijn aanstaande vrouw. Volgens de prins is het Britse koningshuis voor Meghan 'de familie die zijzelf nooit gehad heeft', iets wat bij zijn schoonfamilie duidelijk in het verkeerde keelgat schoot. Eerder liet haar halfzus Samantha Markle al weten dat Meghan juist uit een warm nest komt, maar nu reageert ook haar vader op de uitspraken van zijn schoonzoon.

Zo laat hij via zijn zoon weten dat ze juist een hele goede familie heeft gehad en ze, ondanks de scheiding met Meghan's moeder, alle feestdagen en verjaardagen altijd samen als gezin doorbrachten. Ook laat hij weten het erg jammer te vinden dat de voormalige Suits-actrice haar verloofde nog altijd niet persoonlijk aan haar vader heeft voorgesteld, terwijl Meghan en prins Harry moeder Doria Radlan al wel een keer een bezoek hebben gebracht.

Opnieuw ontbreekt Kylie op familiekiekje Kardashians

Terwijl zus Khloé haar zwangerschap eerder deze maand bekendmaakte, hoopte de fans van de Kardashian-Jenner clan dat ook Kylie haar oudere zus zou volgen. Iedereen verwachtte dan ook dat Kylie haar babybump zou showen tijdens het onthullen van de kerstkaart, maar helaas bleek de jongste telg op deze foto te ontbreken. Ook op het nieuwe familiefoto is er van Kylie geen spoor te bekennen en volgens fans is er dan ook één ding zeker: Kylie doet er alles aan om haar zwangerschap nog even voor zichzelf te houden. We zijn benieuwd…

When you can’t find the rest of the family for the photo …

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook