Viral: Pascalle in ‘First Dates’ vertoont divagedrag

Eh, heftig!

Lees ook

Wie gisteren de nieuwe aflevering van 'First Dates' op BNN heeft gezien, zal de 22-jarige Pascalle en de 25-jarige Clint niet gauw meer vergeten. En ja, dan hebben we het vooral over het divagedrag van Pascalle.

Bizar hoge eisen

Dat de winkelverkoopster hoge eisen stelt, werd al meteen duidelijk bij binnenkomst. Naast dat mannen wel echt hun best moeten doen voor haar – denk hierbij aan een knappe jongen die koffie voor haar zet 's ochtends – moet hij er ook nog eens goed precies zo uitzien, zoals zij dat wil. Het eerste wat ze zegt wanneer ze haar date ziet? "Oh God, zijn schoenen matchen niet met zijn blouse."

'Er mankeert toch niets aan je handen?'

Tijdens de date komt het stel er steeds meer achter hoe de ander is. Vooral de iets minder goede eigenschappen lijken naar voren te komen. "Als ik nou wakker word en zeg: zet even een bakkie koffie voor me. Zou je dat doen?", vraagt Pascalle. Dit gaat er natuurlijk niet in bij de eerlijke en nuchtere Clint. "Er mankeert toch niets aan je handen of wel? Dat gaat dus echt niet gebeuren."

We kunnen wel zeggen dat al vrij snel duidelijk werd dat het stel geen match made in heaven is. Clint stelt dan ook voor om het bij deze ene date te houden. Kijk mee.

Lees ook: Bewezen: Dit is de grootste leugen tijdens een eerste date

Bron: BNN, Beeld: iStock, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook