Sylvie's column: Office girl

Onze nieuwe columniste deelt alles over haar nieuwste avontuur.
Sylvie's column: Office girl

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model: Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur, het vergroten van haar imperium.

Housewarming

Een goed begin van 2018: binnenstappen in mijn nieuwe kantoor. Twee verdiepingen lagerin hetzelfde pand als waar ik woon. Onze Meis Enterprise Sylvie Designs Christmas cocktail party (thema: naughty or nice? – drie keer raden wat ik was) hebben we gecombineerd met de housewarming. Alle hectiek rondom de verbouwing heeft zijn vruchten afgeworpen. Het kantoor is gezellig, vrouwelijk en mooi, precies waar het merk voor staat.

Showroom

Samen met mijn favoriete interieur- designer – zij heeft al mijn huizen, inclusief mijn appartement in Hamburg ingericht – hebben we de uitstraling bedacht. Een mix van stylish en huiselijk, zwart-wit met accenten van goud en het oudroze uit mijn logo. De mensen met wie ik samenwerk, maar ook mijn potentiële partners moeten het gevoel hebben: typisch Sylvie Design. Muziekje op de achtergrond, flatscreens die onze visuals tonen. In de aangrenzende showroom worden de collecties gepresenteerd. Er is ook een mooi uitgelichte hoek, waar ik vanuit mijn chaise longue interviews kan doen. En er zijn speciale hotspots voor mijn Instagram-foto’s. De meetingruimte bestaat uit een lange tafel met daaromheen stoelen met pluche.

Glamorous

Het belangrijkste is om een goede werksfeer voor mijn team te creëren, zodat ze supergemotiveerd zijn om het merk steeds mooier, groter en beter te maken. Niet veel mensen kennen mij als office girl. Meestal treed ik naar buiten als model, of ziet de buitenwereld mij glamorous de rode loper over gaan. Voor mezelf is dit ook een leuke ontwikkeling, aangezien ik ben begonnen in de showbizz op televisie, maar mijn bezigheden zijn steeds meer verschoven naar business. Ik heb vanuit mijn positie als televisie- ster, bekende vrouw in Duitsland en het gezicht van vele merken inmiddels twee bedrijven en een groot team met geweldige meiden.

Damián

Dat besefte ik pas toen ik hier met high heels op mijn bureau leuk zat te wezen voor een shoot met een Duitse krant. Maar weet je dat het Damián is die mij het gevoel geeft dat ik iets heb om trots op te zijn? Vroeger was het een ver-van-zijn-bedshow, maar nu komt hij hier elke dag langs op kantoor en vergaapt hij zich aan bekende YouTube-sterren en Duitse bloggers die komen aanwaaien omdat ze verliefd zijn op mijn merk en het willen promoten. Dörte, de nanny, vertelde dat hij na een bezoek aan het kantoor tegen haar had gezegd: “Eigenlijk toch wel heel cool wat mama doet met Meis Enterprise.” Dat hij er zo over denkt, dat is voor mij het grootste compliment.

Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c586150b9b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });