Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Groot verdriet voor Sabia Boulahrouz

Sabia treurt na het overlijden van vlogster Kim. Ze overleed aan kanker. "Ik heb geen enkele ervaring met kanker en ik ken niemand die het had, maar ik weet hoe het voelt om een kind te verliezen en te moeten begraven. Ik wens jullie alle kracht die jullie nodig hebben en ook de kracht om de weg naar het leven op een dag weer te vinden", schrijft ze aan de ouders van Kim. Kim werd dertig jaar oud. Hoe zij en Sabia elkaar kennen is niet bekend.

Nicki Minaj weer single

Nicki Minaj en Nas hebben na zes maanden een punt achter hun relatie gezet. Naar verluidt al een aantal weken geleden. De afstand tussen de twee zou te groot zijn. Ze zouden niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar wel hebben afgesproken geen nare dingen over elkaar te verspreiden in de media, weet TMZ.

Laatste seizoen Game of Thrones verschijnt in 2019

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones komt eraan! Het is nog wel even wachten, want de laatste afleveringen zullen pas in 2019 worden uitgezonden. Ook heeft de zender laten weten dat de laatste reeks in de serie zes afleveringen zal bevatten.

Laatste nieuws

Zie ook