Nikkie de Jager before & after

Wauw!

Lees ook

Het is inmiddels alweer negen jaar geleden dat makeup artist Nikkie de Jager van NikkieTutorials haar eerste make-up video online zette. De succesvolle beauty influencer is door de jaren heen nogal wat veranderd. Kijk mee!

Beautyinfluencer

Met haar 9.1 miljoen volgers op Instagram en het feit dat ze onder andere celebrity Kim Kardashian op mocht maken, is de 23-jarige Nikkie een van de bekendste beauty influencers ter wereld. Haar grote succes begon allemaal toen ze slechts 14 jaar was. Behalve dat ze er een stuk jonger uitzag toentertijd, heeft ze ook hier en daar aan zichzelf laten sleutelen.

Fillers en botox

De blondine heeft er nooit en geheim van gemaakt dat ze onder het mes is gegaan. Onlangs was ze er in een aflevering van In Bed Met Fred weer heel open over toen Fred de make-up goeroe naar haar ingrepen vroeg.

Ze vertelt dat ze naast het vele gebruik van botox, ook fillers in haar wangen, onder haar ogen, in haar kin, neus en lippen heeft. Daarnaast heeft ze haar tanden laten doen. Eerlijk is eerlijk: we vonden haar puur natuur ook al prachtig! Kijk mee naar de before & after beelden.

Lees ook: Dit zijn de beauty trends van 2018

Bron: YouTube, Beeld: Instagram, YouTube, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook