Carrièreswitch voor ex-GTST’er Robin Martens

Naast het vloggen gaat de actrice nog iets héél erg leuks op tv doen.

Robin Martens was bijna acht jaar lang te zien als Rikki de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar werd afgelopen december door de schrijvers uit de soap geschreven. Stilzitten zit er voor de inmiddels ex-soapie niet bij, want naast het vloggen gaat Robin nog iets anders leuks doen.

Danseres

Haar carrière bij Goede Tijden, Slechte Tijden mag dan wel voorbij zijn, bij RTL zijn ze haar in ieder geval nog lang niet zat. De actrice heeft namelijk een hele leuke klus aangeboden gekregen. Robin is naast actrice ook al heel haar leven danseres. En dat ze dansen kan, dat bewees ze wel tijdens Dance Dance Dance. Samen met collega Buddy Vedder ging Robin er in 2016 namelijk met de winst vandoor.

Jury

Toen de makers van het nieuwe dansprogramma Time To Dance dan ook op zoek waren naar de geschikte jury, konden ze niet anders dan naast Dan Karaty en So You Think You Can Dance-kandidaat Gianinni Semedo Moreira, ook Robin te vragen voor deze geweldige job. En die zei uiteraard volmondig 'ja'.

Aanmelden

Het programma is overigens nog niet begonnen. Alleen dit weekend kunnen dansers en groepen zich nog aanmelden, dus mocht je nog twijfelen dan is dit je laatste kans. Daarnaast wordt de show gepresenteerd door Jamai Loman en Chantal Janzen, waarvan de laatste het afgelopen seizoen liet zien ook nog wel wat sexy moves te kunnen, toen ze collega Jandino Asporaat op een sexy dans trakteerde.

Lees ook: Robin Martens wil nieuwe liefde buiten de media houden

Bron: AD Beeld: ANP

Laatste nieuws