doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo zag Tamara Elbaz er voor alle plastische chirurgie uit

In de nieuwe Grazia onthult ze al haar ingrepen, maar hoe zag de business woman er daarvoor uit?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zo zag Tamara Elbaz er voor alle plastische chirurgie uit

Tamara Elbaz is al haar hele leven bezig met uiterlijke verzorging en in de nieuwe Grazia vertelt ze dan ook openhartig over de dingen die ze aan zichzelf heeft laten doen. Wij zijn inmiddels wel benieuwd geworden naar hoe de prachtvrouw er eigenlijk uitzag voordat ze aan zichzelf liet sleutelen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Schoonheidsideaal

Ze werd bekend bij het grote publiek door het programma Modemeisjes Met Een Missie, maar tegenwoordig is de business woman druk bezig met haar Size Zero-imperium. De zakenvrouw is dan ook zowel privé als zakelijk continu in de weer met het schoonheidsideaal. Iets waarvoor ze naar eigen zeggen aardig diep in de buidel tast en totaal niet geheimzinnig over doet.

Ingrepen

"Ik heb een neuscorrectie laten doen, m’n borsten laten vergroten, ik spuit botox... Zoals veel anderen dat ook doen, waarom doen we er zo geheimzinnig over?". Ook laat ze zo af en toe een fillertje in haar lippen spuiten, laat ze haar wenkbrauwen tatoeëren en is ze per maand aardig wat geld kwijt bij de hairdresser en nagelsalon.

Hollywood

Toch is er ook een punt geweest waarbij Tamara nog niet zoveel aan zichzelf liet doen. Want hoewel ze er nu als een echte Hollywood-vrouw uitziet, was het voormalig model ook zonder bepaalde correcties al een echte beauty. Hoewel er geen foto's zijn waarbij ze helemaal niks aan zichzelf heeft laten doen, is het duidelijk te zien dat de Volendamse ook zonder neuscorrectie en lipfillers er prima uitzag.

Lees ook: Tamara Elbaz open over plastische ingrepen

2010

2017

Beeld: ANP

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');