Ivanka Trump krijgt hevige kritiek na tweet over Oprah Winfrey

Oh-oh! De dochter van Donald Trump maakt zich allesbehalve geliefd!

Lees ook

Kreeg ze tijdens de feestdagen nog flinke kritiek om de sexy kerstboodschap die ze samen met zusje Tiffany opnam, maakte Ivanka Trump zich gisteren opnieuw niet bepaald geliefd met een tweet over Oprah Winfrey. De presidentsdochter kreeg het dan ook flink te verduren…

#TimesUp

"Ik zag net Oprah’s inspirerende speech bij de Golden Globes. Laten we allemaal samen komen, vrouwen en mannen, en tezamen roepen: #TimesUp!”, luidt de tweet die ze gisteren op haar social media plaatste. Maar hoewel haar bericht over Oprah goed bedoeld leek, kreeg de 36-jarige toch enorm veel kritiek over zich heen.

Buitenbeentje

Waar ze vroeger nog geliefd was bij de celebs, lijkt ze tegenwoordig een aardig buitenbeentje te zijn. Ivanka hoefde met haar tweet dan ook niet op veel sympathie te rekenen. Zo schreef Chrissy Teigen de woorden "Bah. Ga toch weg" en deelde Alyssa Milano met de tweet "Top! Je kan een mooie donatie overmaken naar het Times Up fonds, dat opgericht is om slachtoffers, zoals die van je vader, te helpen" ook een flinke sneer uit.

Donald Trump

Sinds haar vader de president van Amerika is, liggen ook zijn acties uit het verleden onder een vergrootglas. Zo zou hij zich meerdere malen hebben vergrepen aan vrouwen die daar niet van gediend waren. Ook komen er steeds meer aanklachten tegen hem binnen, waarvan de teller inmiddels op zeventien staat.

Lees ook: Dit is de échte naam van Ivanka Trump

Bron: Business Insider Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook