Monique Noël reageert op geruchten over plastische chirurgie

Mystery solved!

Lees ook

Monique Noël, de vriendin van André Hazes Jr., heeft gisteren nogal wat kritiek over zich heen gekregen na het plaatsen van een selfie op haar Instagram. Ze wordt overladen met reacties waar er wordt gesuggereerd dat ze aan haar gezicht heeft laten sleutelen. Vandaag reageert ze op alle ophef via Instagram Stories.

Instagram-filter

"Voor dat ik ga slapen check ik altijd nog een beetje mijn berichten op Instagram. Ik zie dus onder mijn post van gisteren best wel wat berichten van mensen die denken dat ik mijn gezicht heb laten opereren en dat ik mijn wangen heb opgespoten. Mensen, dat is gewoon een Instagram-filter", legt de blondine uit.

Niets nieuws

En zo laat ze aan haar volgers nogmaals zien hoe ze eruit ziet zonder én met filter. "Kijk, nu ben ik glad. Geen rimpels, een kleurtje, alles. Dat doen eigenlijk best wel veel meiden, dus het is niets nieuws. Ik dacht, doe het ook een keer."

Gladmakend

Na het showen van de gladmakende Instagram-filter, maakt ze de conclusie: "Maar goed, no worries, ik heb dus niet aan mijn gezicht laten sleutelen en mijn wangen opgespoten. Mijn neus is ook nog steeds even scheef zie ik. Dus, ik kan er niks anders van maken." Mystery solved!

Lees ook: Monique Noël onder vuur na plaatsen van déze video op Instagram

Bron: Show, Instagram Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook