Kijkers reageren geschokt op eerste aflevering 'Lauren bevalt'

En dit is waarom.
Kijkers reageren geschokt op eerste aflevering 'Lauren bevalt'

De 37-jarige Lauren Verster hoeft nog maar een paar weken te wachten voor ze haar eerste kindje mag verwelkomen en daarom besloot ze een weinig verhullend programma te maken: 'Lauren bevalt'. Gisterenavond zag Nederland de eerste aflevering en kijkers reageren geschokt.

Shock

Lauren onderging een inwendige massage, er kwamen meerdere placenta's voorbij en kijkers leerden alles over de zogeheten lotusbevalling. Voor sommigen kijkers was dit allemaal iets te veel van het goede.

Inwendige massage

De bijna 9 maanden zwangere Lauren streek neer op de bank van verloskundige Daphne Bergkotte waar ze een inwendige massage kreeg. Een massage in de vagina om het bindweefsel soepel te maken. En ja, dit allemaal op televisie. "Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar in mijn hoofd komen opeens alle mannen voorbij waarmee ik een relatie heb gehad. Echt vaag", hoor je de blondine zeggen. De verloskundige vindt dit echter niet gek en zegt: "Ik zit nu bij de ingang en dat gaat vaak over mannen die je hebt toegelaten, op emotioneel vlak, maar ook op fysiek, dus seksueel, vlak."

Placenta's

En dan de placenta's. Deze werden in alle kleuren en geuren in beeld gebracht. Een placentaspecialist wist zelfs te vertellen dat moederkoeken heel gezond voor je kunnen zijn en je energie kunnen geven. De specialist verwerkt placenta's in vitaminepillen of maakt er smoothies van. Je zou het zelfs rauw kunnen eten.

Lotusbevalling

Als laatste verdiept Lauren zich in een lotusbevalling. Je kiest er hierbij voor om de navelstreng én placenta niet door te knippen, maar deze eraan te laten totdat het vanzelf loslaat. Dit zou de baby een energetisch goede start kunnen geven, aldus de verloskundige.

Kijkers gruwelden bij het zien van alle beelden en reageren geshockeerd op social media. Lees mee.

Lees ook: Lauren Verster in verwachting van eerste kindje!

Bron: LINDAnieuws Beeld: Twitter, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bc3a55f362', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });