Anouk verbaast zich over emotionele gesteldheid in The Voice of Holland

De normaal zo stoïcijnse zangeres, kreeg tot tweemaal toe een brok in haar keel. 

Lees ook

Anouk, coach in The Voice of Holland, herkende zichzelf gisterenavond nauwelijks meer terug na het optreden van Nienke Wijnhoven en Jim van der Zee. De normaal zo stoïcijnse zangeres, kreeg tot tweemaal toe een brok in haar keel.

Zwart hart

En, daar schrok ze zelf behoorlijk van. Na het optreden van Jim is Anouk erg geraakt en dat is, zoals zij het zelf zegt: "Voor iemand met een zwart hart, best een hele prestatie." Ook na het optreden van Nienke wordt Anouk emotioneel. "Ik kreeg echt kippenvel en een brok in mijn keel'', aldus Anouk.

Ongesteld

Anouk, normaal niet scheutig met complimenten, had opvallend zachtaardig commentaar. Hardop sprak ze uit waar dat eventueel aan zou kunnen liggen. "Je hebt me echt geraakt. Eerst dacht ik nog: misschien moet ik ongesteld worden, dat ik zo emotioneel ben. Ik moest echt even rekenen, want ik ben dat niet gewend. Ik vind echt dat je het onwijs goed hebt gedaan. Ik vind jou heel bijzonder."

Tranen

Daarop volgt een dikke knuffel van collega-coach Ali B. Maar, die actie had niet het gewenste resultaat. "Hij denkt: ik ga proberen die tranen los te krijgen. Dat gaat niet gebeuren", lacht Anouk. Niet alleen de coaches, maar ook tientallen twitterende kijkers waren te spreken over de optredens van Jim en Nienke. Ze zijn dan ook unaniem door naar de liveshows.

Het fragment bekijk je hier.

Lees ook: Wat bijna niemand opviel tijdens de The Voice of Holland

Bron: The Voice of Holland, Telegraaf Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook