Update: Wat we tot nu toe weten over Barbie

Dit is wat we tot nu toe weten over haar situatie.

Lees ook

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, werd vrijdagochtend met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de 112-melding was er sprake van grote spoed. Wat er precies aan de hand was, was niet meteen duidelijk. Wel bleek de situatie ernstig te zijn. Dit is wat we tot nu toe weten over haar situatie.

Stabiel

Haar familie heeft inmiddels het goede nieuws gedeeld dat Barbie buiten levensgevaar is, zo weet Shownieuws. Volgens de laatste berichten is haar situatie stabiel.

Huis verzegeld en afgezet

De ambulance was vrijdagochtend rond half negen bij haar huis in Scheveningen. Haar huis werd gisteren enige tijd door de politie verzegeld en met linten afgezet. Een misdrijf werd meteen uitgesloten. "Ze is met verwondingen per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Wij willen wel benadrukken dat er niemand gearresteerd is. Er zal ter plaatse dan ook geen verder onderzoek plaatsvinden", liet een woordvoerder van de politie kort daarna weten.

Ernstige situatie

Wel bleek de situatie ernstig te zijn door het feit dat ex-man Michael halsoverkop met het vliegtuig naar Nederland vloog om uiteraard bij haar en hun twee kinderen Angelina (5) en Milano (2) te zijn.

Haar nieuwe liefje Jordi wilde niet reageren. "Ik heb nu geen tijd om iets te zeggen, want het leven is even te ingewikkeld." Even werd er gespeculeerd dat hij iets met de verwondingen te maken had, maar dat ontkende Jordi snel. "Ik heb haar in ieder geval niks aangedaan, dat is klinkklare onzin", aldus Jordi aan Shownieuws.

Zelfmoord

Anderen denken dat Barbie zichzelf iets heeft aangedaan. Het was DenhaagFM die van een bron dichtbij Barbie vernam dat het om een zelfmoordpoging zou gaan. Haar management heeft nog niks bevestigd. Ook de politie wil niks ontkennen noch bevestigen.

Ander ziekenhuis

Gisterenavond vermoedde Shownieuws dat Barbie is overgebracht naar een ander ziekenhuis. Dat baseren ze op Michael die aangaf naar Barbie te gaan, terwijl hij het ziekenhuis verliet waar zij lag. Vermoedelijk is zij overgeplaatst naar een ander ziekenhuis. Dit kan echter ook niet bevestigt worden.

Steunbetuigingen

Barbie wordt inmiddels bedolven onder de steunbetuigingen bij haar laatste Instagram-foto van zes dagen geleden. Honderden fans wensen de realityster sterkte toe. Wat er precies is voorgevallen, blijft dus voorlopig onbekend. Wij wensen Barbie en haar familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Lees ook: Zien: Chantal blijft slapen in Barbie's roze 'droomhuis'

Bron: Shownieuws, Telegraaf, AD Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook