Hollywood Breakfast

Doutzen Kroes poseerde samen met man en kinderen voor de lens van de wereldberoemde fotograaf Peter Lindbergh. Enne, het resultaat mag er wezen. Wat een prachtfoto's.

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Britney Spears strakker in haar vel dan ooit tevoren

Ze mag in december dan wel 36 jaar oud zijn geworden, aan haar lichaam is dat zeker niet af te zien. De zangeres trakteerde haar volgers gisteren op een video, waarin ze met trots een aantal sexy outfits laat zien. De outfits zijn waarschijnlijk een voorproefje op haar nieuwe show in Las Vegas, maar laten tevens goed zien dat de wereldberoemde performer nog steeds hartstikke afgetraind is. Wat een killerbody!

Doutzen Kroes deelt prachtige kiekjes van gezin

Hoewel het model de afgelopen weken optimaal genoten heeft van haar gezin in Brazilië, stond er daarvoor nog een fotoshoot met het hele gezin op het programma. Het topmodel poseerde samen met het hele gezin voor de lens van de wereldberoemde fotograaf Peter Lindbergh. Op haar Instagram is te zien dat het model samen met man Sunnery, zoon Phyllon en dochter Myllena Mae in opvallende klederdracht is vastgelegd. Wat een plaatje!

Tom Cruise is weer terug in actie

Dat het doen van je eigen stunts een groot risico is, dat bleek wel toen de acteur zijn enkel brak toen hij een gebouw afsprong. Tom zit op dit moment midden in de opnames van Mission: Impossible 6, die deze zomer in de bioscoopzalen te zien zal zijn. Gelukkig is de acteur weer op de been en werd hij dit weekend dan ook weer rennend op de set gespot. Al zal hij voortaan toch iets voorzichtiger moeten doen…

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws