10 dingen die je vast nog niet wist over Meghan Markle

Wist jij bijvoorbeeld al dat Meghan vroeger een bijzondere bijnaam had?

Lees ook

Het leventje van Meghan Markle heeft zich grotendeels in de schijnwerpers afgespeeld: eerst in Suits en daarna als verloofde van prins Harry. Hierdoor weten we best veel over de aanstaande bruid, maar deze tien dingen heb je vast nog niet gehoord. Komen ze!

1. Haar eerste vraag over prins Harry

Meghan en Harry werden door vrienden gekoppeld en vervolgens op een blind date gestuurd. In plaats van dat de vriendin van Meghan een vragenvuur over zich heen kreeg, wilde Meghan alleen weten of haar date een aardige jongen was. Lief!

2. Ze houdt van Indie muziek

Op haar inmiddels verwijderde blog The Tig noemde ze een paar van haar favoriete liedjes: Dog Years van Maggie Rogers, LA Calling van Crystal Fighters en Don’t Run van Mr. Little Jeans. Grote kans dat geen van deze titels je bekend voorkomen.

3. Haar bijnaam in haar kindertijd was 'Flower'

Meghan is altijd al gek op bloemen geweest. Haar liefde voor bloemen ging zo ver dat ze haar moeder vroeg om haar ‘Flower’ te noemen. De kleine Meghan ging dus een aantal jaar door het leven als ‘Flower’, al was dit alleen een bijnaam. Haar liefde voor bloemen was wel altijd nog terug te zien op haar Instagram, alleen besloot ze haar account deze week helaas te verwijderen.

4. Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Elk jaar maakt Meghan een lijstje met goede voornemens. Zo nam ze zich in 2016 voor minder op haar nagels te bijten, te stoppen met vloeken en opnieuw Frans te leren. Eigenlijk hele gewone voornemens.

5. Haar eerste bijbaantje

Meghan heeft vroeger net als bijna alle kinderen een bijbaantje gehad. Zo werkte ze op 13-jarige leeftijd bij een yoghurtwinkel en dat voor maar €3,- per uur. Ze kijkt hier nu waarschijnlijk lachend op terug, want met één aflevering van de bekende serie Suits verdiende ze maar liefst €41.614. Toch een aardig verschil…

6. Prins Harry wist meteen dat Meghan de ware was

Harry vertelde tijdens het interview met BBC dat hij vanaf het allereerste moment dat hij haar zag meteen wist dat Meghan de ware was. Als we hem mogen geloven bestaat liefde op het eerste gezicht dus echt. Hoe romantisch!

7. Ze schreef een brief aan Hillary Clinton

Op haar elfde zette Meghan zich al volop in voor vrouwenrechten. Toen er in een reclame werd gesuggereerd dat vrouwen thuishoren in de keuken, besloot Meghan het heft in eigen handen te nemen en een brief te schrijven aan de First Lady: Hillary Clinton. Erg dapper voor een meisje van 11!

8. Hier is ze bijzonder goed in

Meghan heeft een heel bijzonder talent: ze is namelijk uitzonderlijk goed in het maken van kalligrafie (sierlijke letters). Om haar tijd te doden bleef ze oefenen en nu maakt ze de mooiste kunstwerken.

9. Prins Harry heeft haar nog nooit in 'Suits' gezien

Meghan werd bij het grote publiek bekend als Rachel Zane uit de bekende serie Suits. maar ondanks haar enorme populariteit kende prins Harry haar niet echt. Hun eerste afspraakje was dus écht een blind date.

10. Meghan is niet haar echte naam

Als we het hebben over Rachel Markle zouden waarschijnlijk veel mensen denken dat het een zus of ander familielid is van Meghan. Niets is minder waar. Meghan is namelijk niet haar échte, maar haar tweede naam. De actrice heet voluit dan ook Rachel Meghan Markle.

Bron: Beau Monde Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook