Vriend Barbie mag haar niet zien in ziekenhuis

Haar familie wil geen contact...

Lees ook

Barbie's nieuwe vriend Jordi Ossel vertelde het AD dat hij zijn kersverse vriendin niet mag zien. Vrijdagochtend werd Samantha, beter bekend als Barbie, met spoed opgenomen in het ziekenhuis. "Haar familie wil geen contact."

Tegengehouden

Nog maar een paar weken geleden maakte het stel bekend tot over hun oren verliefd te zijn op elkaar. De twee leken intens gelukkig, tot afgelopen vrijdag, toen Barbie met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis werd gebracht. Sindsdien heeft Barbie's familie geen behoefte aan Jordi. "Ik wil haar graag zien. Ik ben gisteren naar het ziekenhuis gegaan, maar daar werd ik tegengehouden", vertelt Jordi aan het AD. "Ik kan wel stennis schoppen, maar daar schiet ik niets mee op."

Michael

Hij vertelt verder dat hij geen idee heeft hoe het met zijn vriendin gaat. "Ze is niet online geweest op WhatsApp." Barbie's ex-man Michael mag haar wel zien. Toen het nieuws bekend werd, stapte hij meteen op het vliegtuig naar Nederland. "Ik stap net het vliegtuig uit nadat ik vanochtend telefoon kreeg dat ik zo snel mogelijk naar Nederland moest komen. Gelijk heb ik een ticket geboekt, ik heb niet eens een onderbroek mee", vertelde Michael eerder.

Spoed

De realityster werd eind vorige week met met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de 112-melding was er sprake van grote spoed. Wat er precies aan de hand was, was niet meteen duidelijk. Wel bleek de situatie ernstig te zijn. Inmiddels gaat rond dat het om een zelfmoordpoging zou gaan. DenhaagFM laat weten dat van een betrouwbare bron dichtbij Barbie te hebben vernomen. Haar management heeft nog niks bevestigd. Ook de politie wil niks ontkennen noch bevestigen. Lees hier meer.

Lees ook: Michael van der Plas reageert op situatie Barbie

Bron: AD, Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook